To blog or not to blog | Marianne De EetLijn Coach
To blog or not to blog
(over mijn twijfels)

Bloggen! Dat leek mij altijd superleuk om te doen.

Als kind wilde ik graag schrijfster worden. Ik had zelfs al één hoofdstuk geschreven voor mijn boek. Gelukkig ben ik niet verder gekomen dan dat ene hoofdstuk. Hoewel ik schrijven heel leuk vind, heb ik nooit een dagboek bijgehouden. Wat ik dan ook weer een beetje raar vind van mijzelf.

Toen ik 2 jaar geleden voor het Maatjesproject met de Facebookpagina begon, "moest" ik wel iedere dag iets produceren. Het gaat dan om kleine stukjes tekst, soms wat langer. Maar ze moeten wel aansprekend zijn. 
Het doel is informatie te geven over het Maatjesproject en om uiteindelijk nieuwe vrijwilligers te werven.


Ik vind het leuk om te doen en het gaat mij makkelijk af.  En het heeft ook al wat nieuwe aanmeldingen opgeleverd, dus win win situatie.
Nu ik ook mijn Facebookpagina heb van de EetLijn en een eigen website, heb ik nog meer mogelijkheden om te gaan schrijven. En meer vrijheid. Bij het Maatjesproject wil ik het toch vooral over de Maatjes hebben en alles wat met licht verstandelijke beperking te maken heeft. Daar ga ik lezers niet te vaak lastig vallen met mijn geneuzel over de tuin, gezond eten, de kringloop en alles wat ik leuk (of minder leuk) vind.

Zo zag ik het dus, als geneuzel. En dat is waarom ik ook twijfelde om te gaan bloggen voor de EetLijn. 

Want wie zit er nu op mij te wachten? De informatie die ik geef, kun je meestal ook gewoon zonder al te veel moeite zelf op internet vinden.

Maar dat is juist het verschil: dit is wel MIJN info met MIJN verhaal en mening. En als al die andere bloggers ook gewoon met dezelfde onderwerpen komen, waarom zou ik dat niet doen? Kennelijk is er behoefte aan en niet iedereen volgt alles. Ik schrijf voor jullie, mijn volgers, en hopelijk worden dat er steeds meer.

Want mijn doel (ik moet wel een doel hebben natuurlijk) is om zoveel mogelijk mensen gezond(er) te laten eten.  Ik vind het leuk om hierover te vertellen, ik kan jullie tips geven, recepten delen of vragen beantwoorden. 

En laat vooral je mening achter!To blog or not to blog
Marianne Gillot
1 januari, 2019
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten
Ik ben er klaar mee
(over opnieuw keuzes maken)