Tarieven | Marianne De EetLijn Coach

Wat bied ik aan en wat zijn de kosten.

 

Gratis kennismaking

 • Je bent altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is om samen verder te gaan.  Het is belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is en jij voldoende gemotiveerd bent. 

  Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 20 minuten en kan ook telefonisch of online. Ik leg uit wat de mogelijkheden zijn. Hierna beslis jij of je verder gaat met mij als coach en plannen we de vervolgstappen.

 

Intake gesprek  € 85,-

 • Het intakegesprek duurt ongeveer 75 minuten.
  Voorafgaand houd je 1 week een eetdagboek bij.  We kijken onder andere naar je huidige voedingspatroon aan de hand van het intakeformulier en je eetdagboek.
  Vervolgens maken we een Tanita Body Scan. Hierna kijken we wat het beste bij jou past.
  Bij de Trajecten is het intakegesprek inbegrepen bij de prijs.

 

Trajecten (prijzen en lengte variëren)

 • Heb jij behoefte aan extra steun en motivatie? Ik geef je graag de support die jij nodig hebt. Er zijn verschillende Trajecten op Maat mogelijk. Hierbij pas je geleidelijk je eet- en leefpatroon aan. De focus ligt op je mindset. De frequentie van de afspraken hangt af van hoe het traject verloopt en wat bij jouw agenda past. 

 

De EMB test

 • De Energetisch Morfologische Bloedtest is een eenvoudig uit te voeren test door middel van een vingerprik die heel veel waardevolle  inzichten geeft.  Naast de reguliere waardes wordt er op een holistische manier gekeken naar verstoringen in een lichaam. Het is een uitstekend uitgangspunt om een persoonlijk voedingsplan te maken.

 

Eenmalig voedingsplan € 98,-

 • Je kunt ook kiezen voor een éénmalig voedingsplan zonder begeleiding. Dit is inclusief een Tanita Bodyscan.
  Voorafgaand houd je 1 week een eetdagboek bij. We kijken op basis van dit eetdagboek naar je huidige eetpatroon. Dit passen we aan op de punten waar het nodig is. Je krijgt een persoonlijk voedingsplan en adviezen waar je gelijk mee aan de slag kunt .
  Bij de Trajecten is het intakegesprek inbegrepen bij de prijs.

 

Losse consulten vanaf € 37,50

 • Het is mogelijk om losse consulten af te nemen. Een consult duurt minimaal 30 minuten en kost 37,50.
  Een consult van 60 minuten kost € 67,50. 
  We maken een Tanita Bodyscan, bespreken je vooruitgang, je kunt vragen stellen en we kijken waar de knelpunten liggen.
  Een los consult is ook heel geschikt als je meer info nodig hebt  over een bepaald onderwerp en daar zelf verder mee aan de slag wilt gaan.

 

Tanita Bodyscan € 25,-

 • Meten is weten!
  Een Tanita Bodyscan met uitleg over de meetresultaten duurt 20 minuten. De Body Composition Analyzer meet behalve je gewicht ook  je vetpercentage, spiermassa, botmassa, lichaamsvocht, metabolische leeftijd, BMI en viscerale vetwaarde.  Deze  BIA methode  gaat via een zwakstroomsignaal. 

  *  Zie verder uitleg onderaan.

 

Kitchen clean out € 99,-

 • Met een kitchen clean out duiken we samen in jouw keukenkastjes. 
  Welke producten mogen blijven en welke kunnen beter worden vervangen? Waar heb jij moeite mee en wat is een goed alternatief?
  We behandelen ook het lezen van  etiketten  zodat je hierna zelf makkelijk een andere en gezondere keuze kunt maken.
  Een grondige kitchen clean out duurt ca. twee uur.
   (Woon je buiten een straal van 25 km dan reken ik  € 0,19  reiskosten per extra km.)

 

Bak- en kookworkshops vanaf € 33,50

 • Wil jij graag gezonde tussendoortjes bakken maar weet je niet hoe? 
  Met een bakworkshop leer je hoe je op een makkelijke manier iets lekkers en verantwoords kunt maken. Lactose arm, koolhydraatbewust, zonder gluten, geraffineerde suikers en schadelijke E-nummers. 
  Diverse mogelijkheden op aanvraag, zowel voor koken als bakken.
  De workshops zijn voor maximaal 4 personen.

 

Voorlichting, workshops en lezingen 

 • Interactieve workshops of lezingen voor bedrijven of scholen op locatie.
  Ik help graag bij het preventief werken aan of verbeteren van de gezondheid van werknemers of leerlingen. Onderwerpen: gezond(er) oud(er) worden, aanpassen van je leefstijl, etiketten lezen of veilige vetten. Andere thema's/onderwerpen zijn op aanvraag mogelijk.
  Prijzen zijn in overleg en afhankelijk van aantal personen en tijdsduur.

* Extra informatie over de Tanita Body Scan: 

Voor de lichaamsanalyse word je gewogen met een professionele Tanita Body Composition Analyzer.
Deze Tanita Analyzer werkt volgens de BIA-methode (Bio-elektrische Impedantie Analyse), die de elektrische weerstand (impedantie) van het lichaam meet en daardoor het volume van het lichaamsvet berekent. 
Hoe werkt de Bio-impedantie Analyse Techniek?

Een elektronisch stroomsignaal meet de impedantie in het lichaam en maakt een berekening van de weerstand en reactantie en geeft zo met een hoge nauwkeurigheid een analyse van de lichaamssamenstelling. Tijdens deze Bio-impedantiemeting wordt de lichaamssamenstelling geanalyseerd aan de hand van de aanwezige spier-, vet-, vocht- en botmassa.
Je hoeft voor deze meting alleen je schoenen en sokken uit te doen en gaat met blote voeten op de weegschaal staan. Vervolgens wordt er een niet voelbaar en ongevaarlijk zwakstroomsignaal door het lichaam gestuurd.  Je voelt hier helemaal niets van.
Vet geeft een hogere weerstand en lichaamsvocht en spiermassa geleiden het signaal gemakkelijker. Samen met de gegevens van je lengte, leeftijd en geslacht berekent de weegschaal het vetpercentage van je totale gewicht.

Dragers van Pacemakers en/of andere elektronische apparaten dienen het gebruik van Body Composition Analyzers te mijden.