365 dagen gezonder van A tot Z | Marianne De EetLijn Coach
365 dagen gezonder van A tot Z
(over meer mogelijkheden)

Een nieuw programma? Waarom?

Om in te spelen op de vraag hoe je gezond(er) kunt leven, is het inspiratie programma "365 dagen GEZOND(er) van A tot Z" gemaakt.

Want ik kan wel makkelijk praten over een gezonde leefstijl en vertellen dat het belangrijk is. Dit begrijpen de meeste mensen wel.  De vraag die ik vervolgens krijg is: Maar hoe dan??

Dat snap ik heel goed. Voor mij  is deze nieuwe manier van eten inmiddels compleet geïntegreerd in mijn leven en dus echt een nieuwe levensstijl geworden. Maar dat was in het begin ook niet zo vanzelfsprekend. Destijds was een inspiratie programma als dit meer dan welkom geweest!
Want het is best lastig om zelf alles uit te gaan zoeken. Je raakt verward door alle tegenstrijdige informatie die je leest.  Op een gegeven moment zou je hierdoor kunnen afhaken. Dat is jammer. En niet nodig!

Daarom is dit programma gemaakt.
Voor mensen zoals jij en ik die graag gezonder willen leven maar niet weten hoe je dit aan moet pakken. Of die hierbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Het online programma is een perfecte manier om kennis maken met de mogelijkheden van gezonde voeding. Op deze manier kun je de eerste stappen zetten naar een gezonde leefstijl.

Elke dag krijg je een e-mail met bijvoorbeeld een video, een recept, een tip, een quote of een uitleg over diverse producten.
Er wordt van alles behandeld: van waar je op moet letten in de supermarkt tot inhoudelijke informatie over vetten, koolhydraten, eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. En ook echt van A tot Z!
Je gaat heel veel leren op een leuke, gezellige en laagdrempelige manier.
Hierdoor heb je een jaar lang inspiratie en motivatie om te werken aan een gezonde leefstijl. 

Je kunt je aansluiten bij de besloten Facebookgroep. De groep is bedoeld om elkaar te ondersteunen, feedback te geven, ideetjes en leuke ervaringen uit te wisselen.
Elke vrijdag is er een exclusieve live uitzending over een bepaald thema. 
Je kunt in de besloten Facebookgroep aangeven over welk thema jij graag meer informatie wilt hebben. En tijdens de live uitzending kun je ook rechtstreeks je vragen stellen die dan worden beantwoord.

Is het EetLijn programma misschien (nog) een stap te ver maar wil  jij wel meedoen aan dit online programma? Dan kun je via deze link gebruik maken van de vroegboekkorting vanaf 28 mei tot met 11 juni 2019.

Je betaalt dan € 77,00 in plaats van € 127,00! Met de € 50,00 die je hiermee bespaart, kun je heel veel leuke of gezonde dingen doen.  :) 
365 dagen gezonder van A tot Z
Marianne Gillot
1 mei, 2019
Deel deze post
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten
Lezing over gezonder ouder worden
(en hoe het verder gaat)